This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

De ce acum?

Mulţi oameni au devenit apatici când vine vorba despre problemele globale. Nu pentru că nu ne-ar păsa. Doar că … fie problemele ne par prea mari şi complexe, fie simţim că nu ajungem la oamenii care sunt cel mai afectaţi.  

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei ne oferă posibilitatea de a comunica cu oameni din întreaga lume prin diverse modalităţi, altă dată inexistente.   Numeroasele mişcările sociale din diverse ţări – din toate regiunile Pământului – au evidenţiat o dorinţă profundă şi din ce în ce mai intensă de a găsi alternative mai bune.   Totodată, data profeţiei mayaşe, care se apropie (21 decembrie 2012) ne sugerează că oameni de pretutindeni vor vorbi în curând despre posibilitatea de a privi lumea dintr-o altă perspectivă.

A Big Project profită de noile tehnologii şi de acest moment puternic pentru a spori legăturile dintre persoane de pe diverse continente, creând un spaţiu în care să explorăm cu toţii noi modalităţi de a aborda problemele globale şi să acţionăm la nivel individual.

Do you like this page?

Showing 1 reaction

published this page in Român 2012-04-24 14:12:37 -0400