This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

Desfăşurare cronologică

• Etapa I (ianuarie-februarie): Recrutarea iniţiatorilor internaţionali (Fire-Starters)
• Găsiţi 30 de persoane din fiecare regiune importantă a lumii pentru a se alătura comitetului nostru organizator, axat pe stabilirea strategiilor şi realizarea planului pentru lansarea proiectului, folosind o serie de abordări inovatoare şi creative.
.....
• Etapa a II-a (martie - iunie): Adunaţi Crenguţele-"Kindling"
• Găsiţi oameni din fiecare ţară care să contribuie prin reţelele lor personale şi profesionale (numite aici crenguţele-Kindling) la construirea unei meta-reţele care să unească diverse comunităţi din întreaga lume. Folosiţi aceste reţele “Kindling” şi campanii media globale, originale pentru a invita iniţiatorii-voluntari să pună patru întrebări în fiecare ţară.  
.....
• Etapa a III-a (iulie-august): SCÂNTEI, APRINDEŢI-VĂ!
• Iniţiatorii-“scântei” învaţă cum să ajungă la concepţiile esenţiale ale oamenilor în legătură cu cele patru întrebări şi apoi să iniţieze conversaţii cu oamenii din comunitatea lor.  Conversaţiile promovează idei despre noi modalităţi de a crea o lume mai bună, proiecte inovatoare şi angajamente individuale care ar trebui schimbate.  Se oferă sprijin pentru menţinerea acestor angajamente de-a lungul timpului.
.....
• Etapa a IV-a (septembrie-noiembrie): Se aprind flăcările
• Echipe de cercetători, oameni de ştiinţă, artişti şi activişti din fiecare regiune majoră încearcă să identifice “Colţul drag” (“Sweet Spot”) – locul în care toate viziunile noastre privitoare la o lume mai bună se suprapun. Artişti din întreaga lume vor transpune apoi “Colţul drag” în toate tipurile de muzică şi artă. Creativitatea va fi asemeni unor flăcări, va deveni o cale de a ajunge la inimile oamenilor.
.....
• Etapa a V-a (* 20 decembrie 2012 *): Creativitatea explodează  
• Artă şi muzică, angajamente care trebuie modificate şi proiecte inovatoare vor fi prezentate şi împărtăşite lumii, într-o zi în care fiecare vorbeşte despre posibilitatea unei schimbări în gândire la nivel global.     

Vă place această pagină?

Do you like this page?

Showing 1 reaction

published this page in Român 2012-04-26 20:59:32 -0400