This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

Un Mare Proiect: Să iniţiem schimbarea

Oameni din peste 97 de ţări au răspuns la patru întrebări pentru a descoperi concepţia lor despre o lume mai bună. După o primă analiză a răspunsurilor, cele trei cuvinte care au revenit din nou şi din nou în toate regiunile lumii (în ordinea importanţei) au fost: AJUTOR – VIAŢĂ – SCHIMBARE. Oameni talentaţi de pe întreaga planetă se pregătesc acum să iniţieze o renaştere universală prin muzică şi artă, pe 20 decembrie, pentru a ajuta ca viaţa să se schimbe… în bine.Veniţi alături de noi.  

Artişti, muzicieni şi oameni talentaţi din întreaga lume:

Pe 20 decembrie 2012, AJUTAŢI CA VIAŢA SĂ SE SCHIMBE! 

 

Creaţi propria artă şi muzică:

Înregistraţi-vă aici pentru a contribui prin talentul dumneavoastră la renaşterea – la nivel mondial – prin artă, din anul 2012.

Vom prezenta lucrările dumneavoastră pe site-uri, în expoziţii de artă, bloguri, emisiuni de radio şi televiziune, precum şi în alte locuri, pentru a ne asigura că este văzută, auzită şi recepţionată de oameni din întreaga lume.

Daţi clic aici pentru a afla mai multe.

Daţi clic aici pentru a vă înregistra şi a contribui prin talentul dvs la renaşterea – la  nivel mondial – prin artă şi muzică, din anul 2012.

 

Răspundeţi la 4 întrebări pentru a împărtăşi viziunea dvs despre o lume mai bună

Dacă doriţi să împărtăşiţi viziunea dvs despre o lume mai bună, prin cuvinte, primim în continuare răspunsuri la cele patru întrebări globale care definesc viziunea noastră comună privitoare la o lume mai bună…

 

Daţi clic aici pentru a răspunde la cele patru întrebări globale.

 

Alte modalităţi de a participa:

Parteneriat

Daţi clic aici dacă sunteţi un ONG, o companie sau o vedetă care ar dori să devină partenerul nostru.

 

Petrecere

Daţi clic aici dacă doriţi să răspundeţi la cele patru întrebări împreună cu prietenii dvs, organizând o petrecere a „Colţului Drag”.

 

Educaţie

Daţi clic aici dacă sunteţi un profesor care doreşte să răspundă la cele patru întrebări globale sau să creeze artă împreună cu clasa sa!

 

Luaţi un lucru

Ajutaţi-ne să transmitem mesajul mai departe. Daţi clic aici pentru a cumpăra un tricou, o cană, o sacoşă „AJUTAŢI CA VIAŢA SĂ SE SCHIMBE” sau un alt obiect drăguţ din această categorie. (TOATE veniturile vor fi utilizate pentru a împărtăşi arta, muzica şi ideile care se vor dezvolta în întreaga lume, pentru Renaşterea globală din 20 decembrie).

Do you like this page?

Showing 2 reactions

@ABIGPROJECT tweeted this page. 2012-04-24 01:51:05 -0400
published this page 2012-04-22 16:09:20 -0400