This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

Participaţi prin reţelele dumneavoastră

 


Ajutaţi-ne să unim comunităţile din întreaga lume:
Utilizaţi reţelele dumneavoastră asemenea unor crengute care aprind un foc:

Crenguţe (sau ramurele) = reţelele de prieteni, familie, vecini, cunoştinţe şi relaţiile profesionale care definesc şi unesc comunităţile în care trăim cu toţii.

Fiecare dintre noi avem, în mod individual, propriul set de relaţii sociale şi profesionale, care ne ajută să ne simţim ca parte a unei comunităţi.  Proiectul nostru are ca scop găsirea unor căi prin care să unim aceste comunităţi din întreaga lume, pentru a afla în ce puncte viziunea noastră despre o lume mai bună se suprapune şi pentru a explora noi modalităţi de a aborda problemele globale.   Dorim să includem reţelele DUMNEAVOASTRĂ, astfel încât oamenii din comunitatea dumneavoastră să poată participa la aceste conversaţii şi să ofere lumii sugestii, idei şi speranţe pentru o lume mai bună. 

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să trimiteţi două mesaje oamenilor din reţelele dvs, folosind orice metodă de comunicare pe care o preferaţi (e-mail, text, Facebook, Twitter, fluturaşi de hârtie, etc).   Un mesaj va fi trimis în iunie şi celălalt în decembrie 2012. În aceste zile, reţelele dumneavoastră - în combinaţie cu reţelele din întreaga lume - vor servi drept punct de plecare (asemenea unor vreascuri) pentru a declanşa un "incendiu" internaţional de dialog, de artă şi de inspiraţie pentru progresul global.

Pentru mai multe informaţii despre participarea dumneavoastră, faceţi clic aici .

 

Completaţi informaţiile de mai jos pentru a vă înscrie!  (Survey would go here in Romanian)

Do you like this page?

Showing 1 reaction

published this page in Român 2012-04-24 14:13:13 -0400