This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

FAQ despre Crenguţele "Kindling"


Ce înseamnă crenguţele "Kindling"?

A:

Crenguţe sau rămurele (en. Kindling) este termenul folosit pentru relaţiile dintre prieteni, din familie şi profesionale pe care persoane din întreaga lume le dezvoltă de-a lungul timpului. Reţelele de propagare – rămurelele "kindling" – pot fi bazate pe mijloace tehnice, de exemplu: email-urile, textele, Facebook, Twitter etc. sau pot fi de tip direct, faţă-în-faţă, aşa cum sunt grupurile de oameni cu care intri în contact la întruniri sau evenimente obişnuite (de exemplu, servicii religioase, reuniuni de familie, evenimente din viata comunităţii, şcoală etc.)  


De ce are nevoie A Big Project de reţelele dumneavoastră-"Kindling"?

A:

Cu toţii cunoaştem grupuri de oameni, “reţele”, care ne ajută să simţim că facem parte dintr-o comunitate. Proiectul nostru uneşte cât mai multe comunităţi de acest fel, din întreaga lume. Avem nevoie de «rămurelele» DUMNEAVOASTRĂ, astfel ca, atunci când vom identifica locul în care diversele noastre concepţii despre o lume mai bună se suprapun, acea viziune globală comună să includă şi concepţiile, ideile şi speranţele oamenilor din comunitatea dvs. 


Ce trebuie să faceţi?

A:

Sarcina dvs este rapidă şi simplă.  Tot ceea ce vă cerem este să trimiteţi două mesaje oamenilor din reţelele dumneavoastră. Veţi trimite un mesaj în iunie şi un altul în decembrie 2012.  Puteţi utiliza orice reţea (sau reţele) de comunicare pe care o doriţi pentru a trimite mesajul. De exemplu, puteţi utiliza e-mail-uri, texte, Facebook, Twitter, puteţi distribui pliante sau puteţi face anunţuri la anumite întruniri.


Ce vor spune mesajele?

A:

Primul mesaj, din iunie, va invita oameni din întreaga lume să fie "scântei". Scânteile sunt oamenii din fiecare ţară care ne vor ajuta –prin cele patru întrebări – să luăm pulsul realităţii, să aflăm care sunt priorităţile oamenilor privitor la o lume mai bună.  Al doilea mesaj, din decembrie, va face cunoscute rezultatele proiectului şi va evidenţia "Colţul drag" ("Sweet Spot") – locul în care persoane din fiecare regiune, religie, cultură şi cu un acces diferit la resurse sunt de acord că lumea ar putea fi mai bună.   Acest al doilea mesaj va include o conexiune în timp real ("live") la o explozie de artă şi muzică în întreaga lume. Veţi vedea şi auzi o transpunere a descoperirilor şi concluziilor noastre în emoţii care ating mintea şi inima oamenilor.


Ce tipuri de reţele-Kindling ar trebui să aveţi în vedere atunci când trimiteţi mesajele?

A:

Puteţi trimite mesajul către reţelele dumneavoastră personale (prieteni şi familie) sau către rămurelele-Kindling de propagare instituţionale (oameni din lista sau baza de date a organizaţiei dvs.) Dacă organziaţia dumneavoastră se înscrie pentru a participa la campania de propagare -"Kindling", putem menţiona organizaţia dumneavoastră pe site-ul nostru ca partener în susţinerea acestui proiect.


Cât de mulţi oameni ar trebui să primească mesajul dvs?

A:

Dvs. decideți. Puteţi trimite mesajul doar către una dintre reţelele dumneavoastră sau tuturor.   Avem nevoie de un număr mare de reţele pentru a ajunge în întreaga lume, deci noi sperăm că veţi trimite mesajul la cât mai mulţi oameni posibil.


Cine scrie mesajul care va fi trimis la nivel global?

A:

A Big Project va scrie fiecare dintre cele două mesaje şi vi le va trimite dumneavoastră pentru a fi distribuite. Dacă doriţi să adăugaţi câteva însemnări mesajului pentru a-l face să fie mai personal sau pentru a arăta modul în care este corelat cu misiunea organizaţiei dumneavoastră, sunteţi bineveniţi să faceţi acest lucru!  Dacă doriţi să rescrieţi mesajul în întregime, vă vom cere doar să verificaţi, împreună cu noi, conţinutul mesajului înainte de a-l trimite mai departe.


Care este obiectivul final al proiectului?

A:

Când vine vorba despre probleme globale majore, cum ar fi foametea, războiul sau schimbările climatice, prea mulţi oameni din întreaga lume devin apatici, nepăsători. Aceştia fie nu cred că pot provoca schimbarea, fie nu se simt conectaţi la discuţiile care au loc pe această temă.   Noi încercăm să ne îndreptăm atenţia spre acest lucru, creând un spaţiu în care oameni din întreaga lume, din fiecare ţară să poată participa la o conversaţie globală.  Scopul nostru final este de a ne lămuri care sunt obiectivele lumii.  După ce vom descoperi răspunsurile, folosind limbajul universal al muzicii şi al artei, vom aduce în prim-plan aceste priorităţi, în moduri care să inspire o nouă abordare comună a posibilităţilor, speranţei şi direcţiilor de progres la nivel mondial. 


Cine este în spatele proiectului A Big Project?

A:

A Big Project este format din oameni din mai mult de 20 de ţări şi din aproape fiecare regiune a lumii.  Nu avem nici o afiliere oficială cu nici o organizaţie sau instituţie.  Constituim un proiect apolitic, cu o desfăşurare pentru un an de zile şi încercăm să iniţiem un val de schimbări pentru un viitor mai bun.  Suntem activişti, economişti, studenţi, recepţioneri, artişti, fermieri, oameni de ştiinţă, persoane care lucrează pe teme sexuale, jurişti, şoferi, profesori, propietari de mici întreprinderi, consilieri spirituali şi oameni care sunt şomeri. În ciuda unor concepţii foarte variate, în plan politic, religios, filozofic, am ajuns cu toţii la convingerea că lumea în care trăim poate fi mai bună decât este în prezent şi că avem capacitatea de a sprijini o schimbare în bine pur şi simplu prin iniţierea unor conversaţii.


Poţi fi plătit dacă te implici în acest proiect?

A:

Nu, din păcate, nimeni nu poate fi plătit pentru această activitate. Acesta este un proiect 100% pe bază de voluntariat.  Nu e nimeni plătit, nici măcar organizatorii.


Cum te înscrii?

A:

Mergi la www.abigproject.org şi fă clic pe Participaţi prin reţelele dumneavoastră! Sau fă clic aici. 

Vom păstra legătura cu dumneavoastră şi vă vom trimite o dată la câteva săptămâni actualizări, pentru a vă anunţa cât de departe au ajuns reţelele noastre şi cât de mult au crescut.   Vă vom trimite mesajul care trebuie transmis mai departe pe măsură ce ne vom apropia de 15 iunie.


Întrebări suplimentare, sugestii sau comentarii?

A:

Contactaţi-ne la dbarlin@abigproject.org sau faceţi clic aici!


Was this helpful?

Showing 1 reaction

published this page in Român 2012-04-24 14:14:42 -0400