This project brought to you by:

Otras Lenguas

Dankzij uw toezeggingen...

643380
mensen
uit
97
landen

worden uitgenodigd om de evolutie vonk.


Dit project bouwt voort op het momentum voor verandering door het verenigen van mensen over de hele wereld rond vier vragen aan een globale visie te verkennen voor een nieuwe weg voorwaarts. We zullen dan gebruik maken van kunst en muziek om die visie te delen met de wereld.

Nederlands

Mensen uit meer dan 97 landen hebben vier vragen beantwoord om hun visies op een betere wereld te verkennen. Na de eerste analyse van de antwoorden was het duidelijk dat de drie woorden die overal ter wereld naar voren kwamen waren (in volgorde van belangrijkheid): HELP  –  LEVEN  –  VERANDERING. Om te helpen het leven in positieve zin te veranderen zetten creatieve mensen nu overal alles klaar om een wereldwijde wedergeboorte van kunst en muziek te lanceren, welke op 20 december plaats zal vinden. Doe met ons mee!

 

Artiesten, muzikanten en creatieve mensen overal ter wereld:

op 20 december 2012 HELP HET LEVEN TE VERANDEREN!

 

Maak Je Eigen Kunst of Muziek:

Geef je hier op om met je creativiteit aan de 2012 wereldwijde wedergeboorte van de kunst bij te dragen.

Wij zullen je werk op websites, kunst tentoonstellingen, weblogs, radio, televisie en op vele andere manieren promoten, zodat het wordt gezien, gehoord en gevoeld door mensen overal te wereld.

 

Klik hier om meer te weten te komen.

Klik hier om je op te geven en met je creativiteit bij te dragen aan de 2012 wereldwijde wedergeboorte van kunst en muziek.

 

------

 

Beantwoord 4 Vragen om Jouw Visie op Een Betere Wereld te Delen:

Mocht je je visie voor een betere wereld door middel van woorden willen delen, dat kan! We vinden het leuk om meer en meer antwoorden op de vier wereldwijde vragen te krijgen, die onze collectieve visie op een betere wereld aangeven.

Klik hier om de vier wereldwijde vragen te beantwoorden.

 

Andere Manieren om Deel te Nemen:

Partner

Klik hier als je een NGO, bedrijf of beroemdheid bent die met ons mee zou willen werken.

 

Feest

Klik hier als je samen met je vrienden de vier vragen zou willen beantwoorden tijdens een “Sweet Spot” Feest.

 

Onderwijs

Klik hier als je een onderwijzer bent die de vier wereldwijde vragen wil beantwoorden of samen met de klas kunst wil maken! 

 

 

Regel goodies

 

Help ons de boodschap te verspreiden. Klik hier om een “HELP LIFE CHANGE” t-shirt, mok, tas of andere mooie spullen te kopen. (ALLE inkomsten zullen gebruikt worden om de kunst, muziek en ideeën die overal ter wereld worden ontwikkeld tijdens de Wereldwijde Wedergeboorte op 20 december te delen.)

 

Do you like this page?

Showing 1 reaction

published this page 2012-08-13 12:25:01 -0400