This project brought to you by:

Alte Limbi

Datorită angajamentelor voastre...

643380
oameni
de la
97
tari

vor fi invitaţi la lumină Evolution.


Acest proiect se construieşte din entuziasmul şi dorinţa de schimbare, unind oameni din toată lumea în jurul a patru întrebări, cu scopul de a explora o viziune globală privitoare la un nou mod de viaţă de acum înainte. Vom utiliza arta şi muzica pentru a împărtăşi această viziune întregii lumi.

Renaşterea globală prin muzică şi artă

20 decembrie 2012 – Care este viziunea dumneavoastră despre o lume mai bună?

Exprimaţi-vă viziunea referitoare la o lume mai bună prin muzică, dans, mozaicuri, picturi, fotografii, picturi murale, sculptură, poezie, teatru, spectacole “live”, jocuri, ţesături decorative, cutii de suc reciclate, spectacole de fanfară, crop circles (cercuri în cereale), înot sincron sau orice altă idee creativă. Apoi, prezentaţi tuturor activitatea dvs, pe data de 20 decembrie 2012 – ziua dinaintea celei în care Calendarul mayaş prezice o schimbare radicală spre o societate mai umană.

 

Idei sugestive:

Pentru a vă inspira în proiectele dvs, citiţi răspunsurile comune ale oamenilor din 97 de ţări, referitoare la viziunea lor despre o lume mai bună, dând clic aici.   

   

Etapa mondială:

Lucrările dumneavoastră vor fi prezentate pe website-uri, în expoziţii de artă, bloguri, în emisiuni de radio şi televiziune, precum şi în multe alte locuri din fiecare regiune a lumii. Lucrările dumneavoastră vor fi văzute, auzite şi recepţionate de oameni de pretutindeni.

 

Locul de desfăşurare a evenimentelor:

Dacă sunteţi directorul vreunui local de desfăşurare a evenimentelor muzicale, al unui teatru, al unei galerii sau al unui alt tip de spaţiu şi doriţi să prezentaţi arta, muzica sau spectacolele ce sunt create acum, vă rugăm să ne spuneti câte ceva despre spaţiul dumneavoastră, înregistrându-vă şi dând clic aici.

Do you like this page?

Showing 1 reaction

published this page in Român 2012-10-26 20:54:37 -0400