This project brought to you by:


or

Thanks to your pledges...

643380
people
from
97
countries

will be invited to Spark the Evolution.


This project is building on the momentum for change by uniting people all over the world around four questions to explore a global vision for a new way forward. We will then use art and music to share that vision with the world.
Other Languages:

艺术和音乐全球复兴

20121220

用音乐、舞蹈、镶嵌画、油画、照片、壁画、雕塑、是个、喜剧、现场表演、

棒皮卡、回收的饮料瓶、巡回乐队演出、麦田怪圈、花式游泳或其他创造力项目来发出你的声音。在2012年12月20日将您的作品展现在世界眼前——这一天正是玛雅日历中证明我们会走向一个更人性化社会的伟大变革日。

 

创造力概念:

要想获得创作灵感,点击这里观看来自世界97个国家的人们所描绘的更好的世界愿景。

 

全球舞台:

我们会在世界各地的网站、艺术展、博客、广播、电视和其他平台上展示您的作品,让全球人民共同欣赏、聆听和感受您的才华。

 

艺术场所:

如果您是音乐场地、剧院、艺术馆或其他场馆的管理人员,愿意展示我们收集到的艺术、音乐或演出作品,欢迎点击这里让我们对您做进一步了解。

 

Do you like this page?

Showing 2 reactions


commented 2013-12-26 02:13:42 -0500 · Flag
Thank you
published this page in 中国 文 2012-10-26 21:07:44 -0400